Termeni și Condiții

Acest document, prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Ideodartis.ro. Utilizarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enuntate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului Ideodartis.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incălcare a termenilor și condițiilor. Utilizatorii sunt acord să nu afecteze și / sau interfereze în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare ale site-ului sau ale conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm, să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și Ideodartis.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. Pentru ca produsele comercializate de Ideodartis sunt realizate manual și încadrate în categoria articolelor fragile, se poate întâmpla ca din motive ce țin de transport și depozitare, până la destinație, să apară posibile defecte care pot fi remediate foarte usor. În cazul în care produsul comandat este degradat în așa fel încât nu poate fi reparat, atunci consumatorul poate cere returnarea lui în maxim 14 zile de la primire și înlocuirea cu un produs similar. Este foarte important ca în momentul primirii coletului cu produsul comandat să verificați starea acestuia. Administratorul Ideodartis.ro depune eforturi pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe din motive ce nu țin de administrator. Atenție: fotografiiile produselor prezentate pe site au caracter informativ. Ele pot diferi din punct de vedere al culorilor și/sau aspectului din motive ce țin de tipul și performanța device-ului folosit de Utilizatori.

Frauda

În scopul accesării si utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care il dețineti este compromisă, trebuie să anuntați imediat administratorul site-ului. Ideodartis.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Ideodartis.ro , utilizatorul se declară de acord că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel, care ar putea să apară între utilizatori și administratorul Ideodartis.ro sau asociații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai intâi rezolvarea lor pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului Ideodartis.ro în orice moment și la orice interval de timp , având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă. Dacâ aveți întrebări în legatură cu termeni de utilizare prezentați mai sus, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de e-mail contact@ideodartis.ro .