Politica de Returnare

Produsele comercializate pe site-ul www.ideodartis.ro pot fi returnate de către client în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 care îi dă consumatorului dreptul de a notifica, în scris, comerciantului la adresa de e-mail: contact@ideodartis.ro că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

În cazul returnării, cumpărătorul este obligat să trimită, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, însoțit de toate etichetele originale intacte, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare, zgârieturi sau uzură.  Vă rugăm să folosiți un ambalaj protector pentru expeditie, dacă se poate cel original. Nu sunt acceptate drept retur produsele folosite , cu urme de uzură.

Cheltuielile de expediție vor fi suportate de către cumpărător. Cumpărătorul nu va plati transportul doar în cazul în care primește un produs greșit, iar returul va fi organizat de catre noi in calitate de vânzători .

Dacă doriți schimbarea produselor cu alte produse similare,  costurile de retur și de expediție ale noilor produse vor fi suportate de către dvs în calitate de cumpărător. În funcție de valoarea acestora, veți plăti diferența de preț sau îți vom rambursa noi diferența până la valoarea produsului înlocuitor.

În cazul în care nu doriți schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur,  vă vom înapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar în contul IBAN specificat de Dvs în emailul prin care solicitați returul. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face în maxim 30 zile calendaristice, de la data primirii produsului returnat.

Atenție! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a căror plată de transport a fost efectuată de cumpărător. Ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane, care au efectuat mai mult de 3 retururi în ultimele 12 luni ale anului în curs.